Naar nieuws

17-jarige maakt Face Off-waardige horrorcreaties vanuit huis

3 oktober 2017

Delen:
Nieuws

We zullen allemaal wel eens op- en aanmerkingen hebben gehad op de dingen die de deelnemers van Face Off in elkaar knutselen. Van die momenten waarop je bijna zou denken dat je zelf met een make-upsetje veel verder zou komen, al verdwijnen dat soort aspiraties als sneeuw voor de zon wanneer je op Halloween niet meer bij jezelf kunt creëren dan een paar bloedspetters.

Iemand die het overduidelijk wel is gelukt om vanuit eigen huis bekendheid te vergaren met haar special effects make-upcreaties, is de 17-jarige Lara Wirth. Ze startte haar Instagram-account (Armageddon Painted), waarop ze zichzelf omtovert tot fantastische en doodenge figuren, toen ze slechts 16 jaar oud was, en heeft inmiddels 122.000 volgers. En terecht:

 

Inderdaad, Lara is nog te jong om al een opleiding in make-up te volgen; ze zegt zelf dat ze zichzelf de nodige skills heeft bijgeleerd door middel van YouTube, Instagram en verscheidene websites. Zonder de hulp van anderen zou ze nergens zijn gekomen, aldus de Australiër.

Op haar Instagram-account verzamelt ze per foto duizenden likes, en je kunt je door bovenstaande creaties vast wel voorstellen waarom dat zo is. Maar Instagram is niet het enige wat de 17-jargie doet, ze zit ook op YouTube, waar ze haar creaties in bewegende beelden tentoonstelt.

Hoewel alles erop wijst dat Lara een mooie toekomst als visagist of special effects make-upexpert tegemoetgaat, is ze er zelf nog niet zeker van dat ze dit wil blijven doen. Ze zegt erover te denken om binnenkort te beginnen aan een studie geneeskunde.


Delen: