Ilias Bulaid vecht ook zijn tweede Bellator partij in Dublin

De Marokkaanse Nederlander Ilias Bulaid zal op 22 februari aanstaande voor de tweede maal in zijn nog jonge MMA carrière zijn opwachting maken voor de Bellator MMA organisatie. In de 3Arena te Dublin, Ierland zal hij het gaan opnemen tegen de Portugees Diego Freitas die zijn Pro-MMA debuut maakt. De partij zal zijn in de Featherweight divisie.
Bulaid is een man die in het kickboksen zijn sporen heeft verdiend. De bij SB Gym en SBG Ireland trainende Bulaid won in 2014 de Enfusion -67 kg titel. Deze wist Bulaid driemaal succesvol te verdedigen en tot op de dag van vandaag niet te verliezen. Ook wist hij in 2016 tweede te worden bij het K-1 World GP toernooi -65 kg. Bulaid heeft onder meer overwinningen in het kickboksen op zijn resumé staan tegen Zakaria Zouggary, Petchtanong Banchamek en Xie Lei. Bulaid maakte in september van dit jaar zijn MMA debuut tijdens Bellator Dublin. Bulaid domineerde het gevecht en wist zijn tegenstander Vitalic Maiboroda in de eerste ronde door middel van een KO te stoppen.
 
Nu zal Diego Freitas de tegenstander zijn. Freitas die eveneens over komt van het kickboksen maakte zijn Pro-MMA debuut. Freitas won 32 van in totaal 40 kickbokswedstrijden en vocht ook een deel van zijn partijen bij Enfusion. Tijdens zijn meest recente partij tijdens Enfusion Wuppertal versloeg hij de Duitser Andrej Bruhl op punten.
 
Bellator Dublin is LIVE te zien op Spike TV.