Naar nieuws

6 redenen waarom je Bellator 187: McKee vs Moore niet mag missen

10 november 2017

Delen:
Nieuws

Dit weekend komt Bellator weer naar Ierland! Vanavond zet de organisatie de 3Arena op z’n kop met Bellator 187: McKee vs Moore. Er staan vier partijen op het hoofdprogramma en wij geven je zes redenen waarom je de uitzending niet mag missen. Je ziet Bellator 187: McKee vs Moore zaterdag vanaf 22:00- alleen op Spike.

 

1. De win reeks van McKee

De ongeslagen A.J. McKee (9-0) heeft op dit moment de langste winreeks van Bellator. Dit record deelt McKee met Ben Askren. Met een overwinning op Moore zal McKee Askren voorbijstreven met een potentieel titelgevecht in het vooruitzicht.

 

2. Moore vecht voor het team.

Moore komt uit voor SBG, de gym waar ook Conor McGregor en James Gallagher trainen. Gallagher is natuurlijk de grootste rivaal van McKee. Met een winstpartij zou Moore het team goed kunnen vertegenwoordigen en McKee de mond kunnen snoeren.

 

3. De zoon van Kimbo moet aan de bak

Kevin Ferguson Jr, ook wel bekend als “Baby Slice”, heeft op dit moment een record van 1-1. Zijn laatste partij won hij van Darryal Griffin via TKO. Baby Slice wil uit de schaduw stappen van zijn vader Kimbo. Een win reeks opbouwen bij Bellator zou een mooie eerste stap zijn.

 

4. De Ierse fans

MMA is ‘booming’ in Ierland. De fans maken er altijd een feestje van waardoor de sfeer altijd top is bij een Bellator evenemtn. De Ieren steunen hun landgenoten intensief dus verwacht gezang, luid gejuich en blije gezichten. Behalve als McKee er met de winst vandoor gaat.

 

5. Comeback van Kavanagh

Nadat ze haar carrière begon met een win reeks van vier heeft Sinead Kavanagh dit jaar twee partijen op een rij verloren. Nu krijgt de Ierse de kans om in eigen land weer een ‘W’ toe te voegen aan haar record.

 

6. Het Bellator debuut van Paul Redmond

Na meerdere partijen voor de UFC, KSW en Bamma maakt Redmond zijn Bellator debuut met een win reeks van twee. De zeer ervaren atleet staat met zijn record van 13-7 tegenover Sergio de Jesus Santos. Ook Santos maakt zijn debuut voor Bellator met een record van 4-5.

 

Bellator heeft weer een goed programma samengesteld met match-ups die garant staan voor vuurwerk.  De actie van Bellator 187: McKee vs Moore zie je zaterdag vanaf 22:00- alleen op Spike.

Hier heb je de partijen van Bellator 187: McKee vs Moore op een rij:

  • A.J. McKee vs. Brian Moore
  • Kevin Ferguson Jr. vs. Fred Freeman
  • Sinead Kavanagh vs. Maria Casanova
  • Paul Redmond vs. Sergio de Jesus Santos

Delen: