GLORY is terug bij Spike

Stream op zaterdag 19 december de gevechten van Badr vs Benny en Cédric vs Murthel via PPV

UPDATE: Het evenement werd eerder uitgesteld vanwege de strengere COVID-19-maatregelen in Nederland en de positieve coronatest van Badr Hari. Inmiddels kunnen we een nieuwe datum van het event aankondigen: zaterdag 19 december. Het evenement vindt plaats in een studio, gesloten voor het publiek en wordt geproduceerd met alleen essentieel personeel aanwezig.

-------

GLORY is weer terug bij Spike: vanaf zaterdag 19 december kun je de grootste kickboksevents via pay-per-view op onze website zien.
Klik hier om alvast je PPV-ticket voor de livestream van 19 december te kopen.

GLORY 76
Op zaterdag 19 december trappen we af met GLORY 76 inclusief het hoofdgevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi. Cédric Doumbé en Murthel Groenhart strijden in het titelgevecht. Kortom: dit moet je zien! Naast deze headliners neemt in een spannend viermans zwaargewicht toernooi nummer 5 op de heavyweight ranglijst Antonio Plazibat het op tegen nummer 9 Nordine Mahieddine en staan GLORY-nieuwkomers Massinissa Hamaili en Levi Rigters ​​tegenover elkaar. In de Prelims staat de Nederlandse lichtgewicht Jos van Belzen tegenover de onlangs getekende Damian Johansen, die trainde in het kamp van voormalig kampioen Remy Bonjasky.

Pay-per-view
Voor €12,99 kun je de livestream op het platform van GLORY bekijken, waar wij op onze site ook tegelijkertijd toegang toe geven. Klik hier om alvast je PPV-ticket aan te schaffen zodat je op zaterdag 19 december om 21:00 vooraan zit in de virtuele zaal van GLORY!
 
Titelgevecht Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik
Naast het aanstaande gevecht kunnen we je ook vast vertellen dat er nog een event op de planning staat: de volgende titelverdediging van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik. Na het winnen van het 8-man zwaargewichttoernooi met een gebroken hand bij GLORY 62 krijgt Ben Saddik zijn tweede kans op de champions belt en zal hij de 'King of Kickboxing' proberen te onttronen. Meer info volgt na GLORY 76. 

Meer info?
Houd deze pagina en onze social media-kanalen goed in de gaten voor meer info over de GLORY-events en -vechters:
 
Facebook
Instagram
YouTube


--------------------------------

Dit betreft een betaalde samenwerking met GLORY. Het PPV-event wordt georganiseerd door en gestreamd op het platform van GLORY. Spike faciliteert via een iFrame (embedded link) op deze website toegang tot dit PPV-event. De kosten om toegang te krijgen tot het GLORY PPV-event worden door jou als consument (via het iFrame) rechtstreeks aan GLORY betaald. Spike heeft geen invloed op, en is niet verantwoordelijk voor de content van GLORY die via het iFrame te zien is. GLORY is volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud en distributie van het PPV-event, de betaling(sverwerking) en de bijbehorende klantenservice.