GLORY is terug bij Spike

Stream 7 november de gevechten van Badr vs Benny en Cédric vs Murthel via PPV

GLORY is weer terug bij Spike: binnenkort kun je de grootste kickboksevents via pay-per-view op onze website zien. Op zaterdag 7 november trappen we af met GLORY 76 inclusief het hoofdgevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi. Daarnaast strijden Cédric Doumbé en Murthel Groenhart in het titelgevecht. Kortom: dit moet je zien!
 
Pay-per-view
Binnenkort kun je voor €12,99 toegang krijgen tot de livestream op het platform GLORY, waar wij op onze site ook tegelijkertijd toegang toe geven. Houd deze pagina dus in de gaten voor meer informatie over het PPV-event en hoe je jouw plek in deze 'virtuele zaal' van GLORY kunt bemachtigen.
 
Titelgevecht Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik
Naast het aanstaande gevecht kunnen we je ook vast vertellen dat er nog een event op de planning staat: de volgende titelverdediging van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik. Na het winnen van het 8-man zwaargewichttoernooi met een gebroken hand bij GLORY 62 krijgt Ben Saddik zijn tweede kans op de champions belt en zal hij de 'King of Kickboxing' proberen te onttronen. Meer info volgt na GLORY 76. 

Meer info?
Houd deze pagina en onze Spike Sports social media-kanalen goed in de gaten voor meer info over de GLORY events, vechters en hoe je toegang kunt krijgen tot de PPV-livestream:
 
Facebook
Instagram
YouTube


--------------------------------

Dit betreft een betaalde samenwerking met GLORY. Het PPV-event wordt georganiseerd door en gestreamd op het platform van GLORY. Spike faciliteert via een iFrame (embedded link) op deze website toegang tot dit PPV-event. De kosten om toegang te krijgen tot het GLORY PPV-event worden door jou als consument (via het iFrame) rechtstreeks aan GLORY betaald. Spike heeft geen invloed op, en is niet verantwoordelijk voor de content van GLORY die via het iFrame te zien is. GLORY is volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud en distributie van het PPV-event, de betaling(sverwerking) en de bijbehorende klantenservice.