Partijen Gegard Mousasi en Costello van Steenis afgelast in verband met het COVID-19

Bellator MMA liefhebbers zullen helaas tot minstens juni nog moeten wachten alvorens de organisatie weer een evenement zal organiseren. Bellator liet middels een persbericht weten het programma voor mei geschrapt te hebben. In mei had Bellator drie evenementen gepland staan. Tijdens deze evenementen zouden zowel Gegard Mousasi als Costello van Steenis vechten. Beide partijen komen in verband met het COVID-19 voorlopig te vervallen. Het is niet bekend of en wanneer Bellator de partijen opnieuw in zal plannen.
Op 9 mei zou Gegard Mousasi tijdens het Co-Main Event van Bellator 242 in San Jose, Californië vechten voor de vacante Middleweight titel tegen de Braziliaan Douglas Lima. Helaas gaat het hele evenement niet door. Tijdens hetzelfde evenement zou ook twee divisie kampioen Ryan Bader zijn Light-Heavyweight titel op het spel zetten tegen Vadim Nemkov tijdens het Main Event.
 
Een week later zou Costello van Steenis zijn opwachting maken tijdens Bellator Londen. De talentvolle vechter stond gepland om het op te nemen tegen Fabian Edwards tijdens het Co-Main Event. Ook deze partij is komen te vervallen. En net als bij alle andere partijen (non-titlefights) is het niet duidelijk of Bellator de matchmaking intact houdt en het gevecht verplaatst naar later. Of dat er een totaal nieuw gevecht zal worden gemaakt door de matchmakers.
 
Bekijk hieronder alle Main Card partijen die zijn afgelast.
 
Bellator 242: Bader vs. Nemkov (9 mei in San Jose, Californië)
LHW Titelgevecht: Ryan Bader vs. Vadim Nemkov
MW Titelgevecht: Gegard Mousasi vs. Douglas Lima
LW Gevecht: Adam Piccolotti vs. Sidney Outlaw
WSW Gevecht: Keri-Anne Taylor-Melendez vs. Emilee King
 
Bellator London: Gallagher vs. Ellenor (16 mei in Londen, Engeland)
BW Gevecht: James Gallagher vs. Cal Ellenor
MW Gevecht: Costello van Steenis vs. Fabian Edwards
WFW Gevecht: Leah McCourt vs. Janay Harding
HW Gevecht: James Haskell vs. TBA
 
Bellator 243: Carmouche vs. Böhm (29 mei in Temecula, Californië)
WFW Gevecht: Liz Carmouche vs. Mandy Böhm
 
Uiteraard blijf je voor het laatste nieuws Spike TV Nederland checken. The place to be voor de laatste ontwikkelingen in de Bellator MMA wereld!!!!