Naar nieuws

Alles wat je moet weten over Bellator 194: Nelson vs Mitrione

14 februari 2018

Delen:
Nieuws

Dit weekend staan Matt Mitrione en Roy Nelson tijdens Bellator 194 tegenover elkaar voor de kwartfinale van het Bellator zwaargewicht toernooi. Naast deze hoofdpartij heeft dit event nog 4 interessante partijen voor je in petto.

 

Rematch in de kwartfinale

Nadat Chael Sonnen de eerste partij in het toernooi heeft gewonnen van Quinton Jackson nemen Matt Mitrione en Roy Nelson het tegen elkaar op voor de tweede van in totaal 4 kwartfinales. Bij hun vorige ontmoeting in de kooi sloeg Nelson Mitrione KO in de eerste ronde. Dit keer zal Mitrione alles op alles zetten wraak te nemen.

 

Wraak tijdens het co-main event

Ook Patricky Freire en Derek Campos hebben een verleden met elkaar. De 2 Bellator-veteranen stonden in 2014 voor het laatst tegenover elkaar in de kooi. De 29-jarige Braziliaan beëindigde de partij met een TKO op Campos. Nu heeft Campos een win-reeks van vier opgebouwd waardoor hij met vernieuwd zelfvertrouwen de eerste partij tegen Freire wil wreken.

 

Voormalig kampioen vs KO-machine

 

Liam McGeary weet hoe het is om de Bellator-titel op zijn naam te hebben. Met een winstpartij op Vadim Nemkov zal de voormalig lichtzwaargewicht kampioen weer een stapje dichterbij de titel komen. Maar Nemkov is geen makkelijke tegenstander. Van zijn 10 MMA-tegenstanders is er slecht één voorbij de eerste ronde gekomen. Vuurwerk gegarandeerd.

 

Boks-kampioenen delen de kooi

Met Heather Hardy en Ana Julaton heb je 2 voormalig boks-kampioenen die de overstap gemaakt van de ring naar de kooi. Beiden moeten in deze match terugkomen van een verliespartij maar staan garant voor vuurwerk. De vraag is ook hoe de dames zich inmiddels verder ontwikkeld hebben als MMA-atleten. Boksen kunnen ze, Bellator heeft ze ook ingeboekt voor een bokspartij later dit jaar, maar het wordt pas écht interessant als de partij naar de grond gaat.

 

De tweede professionele partij

Tywan Claxton maakte behoorlijk indruk tijdens zijn debuut als MMA-atleet. Hij eindigde zijn eerste partij met een indrukwekkende vliegende knie tijdens Bellator 186. Jose Antonio Perez maakte niet zo’n vliegende start en verloor zijn debuut via jurybesluit tijdens het Bellator-event hiervoor. Voor zijn partij tegen Claxton zakt Perez in gewichtsklasse en zal hij zijn debuut moeten doen vergeten met een overwinning.

 

Wanneer te zien?

Bellator heeft weer een geweldig evenement klaar staan met veel interessante match-ups. Bellator 194: Nelson vs Mitrione zie je aanstaande zaterdag vanaf 22:00 – alleen op Spike.


Delen: