Naar nieuws

Dit zijn alle artiesten van Ink Master: Meesters van de Lage Landen

2 mei 2017

Delen:
Nieuws

Vanaf 15 mei zie je in Ink Master: Meesters van de Lage Landen een strijd tussen tien van de beste tattoo artists van Nederland en België om de titel van Ink Master. Creativiteit, doorzettingsvermogen en talent zijn kerneigenschappen van de eerste echt meester van Nederland. Hier zijn ze: onze 10 artiesten.

 

Dennis

Dennis (@dennisfamous) is 29 jaar en komt uit Wieringerwerf. Hij is werkzaam in Alkmaar, samen met medekandidaat Michael. Collega’s en vrienden en delen samen de passie voor het vak. Gespecialiseerd in illustratief en new skool.

 

Michael

Michael (@jmtattooalkmaar) is 34 jaar, woont en werkt in Alkmaar. Zelf is Michael gespecialiseerd in black & grey en realisme.

 

Djovani

Djovani (@djos_ink) is 27 jaar. Hij komt oorspronkelijk uit Rusland, maar woont en werkt nu in Rotterdam. Sterk in kleur en realisme.

 

Kim

Kim (@kims_tattoo_paradise) is 25 jaar en komt uit Dronten. Ze staat al sinds haar zesde in de tattoo-shop. Niet zo gek wanneer je vader ook tatoeëerder van beroep is. Sterke punten van Kim zijn vooral portret, kleur, realistisch, sleeves en grote tatoeages.

 

Sam

Sam (@alvarez_ink13) is 26 jaar en komt uit Antwerpen (België). All round tattoo artist, maar zet het liefst black & grey.

 

Karin

Karin (@tattoostudiocoevorden) is 35 jaar en heeft een tattoostudio aan huis in Coevorden en houdt het liefste van dot- en blackwork.

 

Remco

Remco (@tattoo_birdy), 27 jaar, is een strijdlustige deelnemer uit Velserbroek. Hij is vooral gespecialiseerd in black & grey en realisme.

 

Djoels

Djoels (@djoels_ink), 25 jaar, komt uit Meulebeke (België), maar werkt in Deinze. Djoels zet het liefst realistische portretten.

 

Jay

Jay (@jayfreestyle) 31 jaar, oorspronkelijk uit Zuid Afrika, maar nu woont en werkt hij in Amsterdam. Vooral watercolor en surrealistische tatoeages zijn het handelsmerk van Jay.

 

Ger

Ger (@dianthus_tattoos) is 38 jaar en komt uit Dronten. Ex-militair en bijna 10 jaar ervaring als tattoo artist. All round, maar tatoeëert het liefst black & grey en realisme.

 

Ink Master: Meesters van de Lage Landen is vanaf 15 mei elke maandag te zien op Spike! 


Delen: