Naar nieuws

Bellator 187: McKee vs Moore – Dit is wat er gebeurde

11 november 2017

Delen:
Nieuws

Bellator 187: McKee vs Moore is een feit. Afgelopen vrijdag stonden de atleten tegenover elkaar in de 3arena in Dublin, Ierland. Met slechts één jurybeslissing op het hoofdprogramma kwam Bellator zoals altijd weer met heel wat knalpartijen. Kan je niet wachten tot vanavond? Lees hier alvast de uitslagen. Bellator 186: McKee vs Moore zie je vanavond vanaf 22:00 – alleen op Spike.

 

Main event: McKee schrijft geschiedenis

 

 

A.J. McKee heeft na zijn winstpartij op Moore een win reeks van tien. Hiermee heeft hij de langste win reeks in de geschiedenis van Bellator. De 22-jarige Amerikaan begon de partij met een achterstand en liep in de eerste ronde al een flinke snee op. Moore werd van tevoren best onderschat door de fans maar stelde tijdens de partij niet teleur.

 

 

Hij zette de toon en dwong McKee in de eerste -en tweede ronde in zijn achteruit.  De 30-jarige Ier was accurater, controleerde de kooi en stond volgens veel fans voor in de eerste twee rondes. Het bewijs dat alles mogelijk is in MMA kwam in de derde ronde. McKee wist Moore goed te raken en sloeg hem naar het canvas.

 

 

Moore draaide om na het ontvangen van wat ‘ground-and-pound’ waarop McKee de partij beëindigde met een rear-naked choke.

Resultaat: McKee wint van Moore via submission in de derde ronde (0:42)

 

Co-main event: Kavanagh stopt Casanova binnen een minuut

 

De Straight Blast Gym werd goed vertegenwoordigd in de 3Arena. Ook Sinead Kavanagh komt uit voor de wereldberoemde gym. Tijdens haar partij heeft ze korte metten gemaakt met haar tegenstandster. Haar Franse tegenstandster Casanova liep vroeg in de eerste ronde tegen een flinke rechter hoek aan.

 

 

Casanova viel neer waarop Kavanagh vanuit de full-mount los kon gaan. De scheids hield het goed in de gaten maar moest na wat fikse, rake klappen ingrijpen en de partij beëindigen.

 

 

Resultaat: Kavanagh wint van Casanova via TKO in de eerste ronde (0:34)

 

McGregor in de Bellator Kooi?

 

 

 

Ook de partij tussen Charlie Ward en John Redmond werd beëindigd in de eerste ronde. Ward zette direct druk door vroeg in de eerste ronde een takedown te scoren. Redmond kwam uiteindelijk weer op zijn benen waarop zijn Ward liet boeten voor de takedown met wat flinke ellebogen tegen de kooi.

 

 

In een wilde slagenwisseling lukte het Ward om Redmond goed te raken met een hoek. De lichten gingen uit bij Redmond waardoor Ward in de eerste ronde, met nog één seconde op de klok, de partij beëindigde. Teamgenoot Conor McGregor kon zichzelf niet beheersen en sprong over de kooi om de overwinning te vieren met Ward met alle gevolgen van dien.

Resultaat: Ward wint van Redmond via KO in de eerste ronde

 

Vanavond zie je alle partijen van Bellator 187: McKee vs Moore vanaf 22:00 – alleen op Spike.
Zie hier alvast alle uitslagen:

  • A.J. McKee wint van Brian Moore via submission (rear-naked choke);
  • Sinead Kavanagh wint van Maria Casanova via TKO;
  • Paul Redmond wint van Sergio de Jesus Santos via jurybesluit (29-7, 29-27, 29-27);
  • Kevin Ferguson Jr. wint van Fred Freeman via submission (rear-naked choke);
  • Charlie Ward wint van John Redmond via KO.

Delen: