Naar nieuws

Bert Kops, worstellegende en trainer van MMA-kampioenen, krijgt docu-serie Team Kops

30 april 2018

Delen:
Nieuws

Kijk Team Kops vanaf 21 mei iedere maandag om 22.30 uur op Spike.

Bert Kops: worstellegende en vechtsportpionier. En eigenaar van het Amsterdamse Kops Gym waar MMA-kampioenen, bekende Nederlanders, maar ook vechtsportliefhebbers van jong tot oud trainen. In de nieuwe achtdelige docu-serie Team Kops volgt Spike deze markante persoonlijkheid in zijn gym en alles wat daarbij komt kijken. Team Kops is vanaf 21 mei iedere maandag om 22.30 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Kops Gym is de arena en spil in de docu-serie. Hier leren we Bert Kops en zijn entourage kennen. Naast de grote Bellator MMA-atleten zoals Gegard Mousasi en Costello van Steenis, trainen er ook bekende Nederlanders waaronder Douwe Bob, Henk Schiffmacher en Giel Beelen. De passie, de vechtlust, de pijn en het doorzettingsvermogen staan centraal in de show. Bert begeleidt jongens en meisjes op weg naar hun ultieme droom, waar ze keihard werken aan: kampioen worden!

Als oud Olympisch kandidaat met ongeveer 30 titels op zak, is Bert Kops één van de grootste worstellegendes van ons land. In het verleden trainde hij onder andere met Anton Geesink, Chris Dolman, Jan van de Paverd, John Bluming en Wim Ruska. Stuk voor stuk grote namen en pioniers van vechtsport binnen Nederland. Sinds 1985 is Kops Gym een begrip in Amsterdam en daarbuiten.

Bert Kops

Dat mensen op deze manier een kijkje krijgen in mijn leven en in mijn gym vind ik echt heel erg leuk, maar vooral ook heel erg spannend. Het delen van mijn passie is het liefste wat ik doe en ik hoop dat de kijkers zo ook zien wat er allemaal schuil gaat achter het runnen van een gym en het trainen van MMA-kampioenen en iedereen die bij ons bij Kops te vinden is.”

Maurice Hols, EVP en General Manager Viacom Benelux

Bert Kops is een legende en we zijn als Spike dan ook zeer vereerd dat wij samen met hem deze docu-serie mogen maken. Naast het uitzenden van MMA- en kickbokswedstrijden, zoals het internationale Bellator en het lokale World Fighting League, willen we op deze manier onze kijkers kennis laten maken met de wereld die daar achter huist. Bert Kops is met zijn entourage het perfecte gezelschap om dit te laten zien.”

De docu-serie Team Kops wordt geproduceerd door Tigris Media en is vanaf 21 mei iedere maandag om 22:30 uur te zien op Spike.


Delen: