Naar nieuws

Dennis Weening is de nieuwe presentator van Ink Master: MLL – Shop Wars!

10 december 2018

Delen:
Nieuws

Dennis Weening presenteert de eerste editie van Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars. Om te kijken of Weening een beetje “shock proof” is, daagde wij hem uit een tattoo te laten zetten in een avontuurlijke setting: op een speedboot.

 

Weening nam de uitdaging zonder enige twijfel aan en liet een voor Ink Master kenmerkende skull zetten. In Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars worden professionele tattoo duo’s tot het uiterste getest om te zien of zij het in huis hebben om de beste tattoo-shop van Nederland of Vlaanderen te worden. ‘Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars’ is vanaf begin volgend voorjaar te zien op Spike.

Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop wars is een spin-off van de bekende tattooshow waar creativiteit, kunde en stressbestendigheid worden getest. In de “Shop Wars” editie strijden de deelnemers niet alleen voor zichzelf, ook de eer van hun shop staat op het spel. Acht duo’s, van acht shops uit Nederland en België, gaan met elkaar de strijd aan om hun eigen naam én die van hun shop hoog te houden. Zo moeten ze laten zien dat zij de beste skills in huis hebben om er met de prijs en de titel Ink Master: Meesters van de Lage Landen-Shop Wars vandoor te gaan.

Getalenteerde tattoo duo’s die willen laten zien wat ze in huis hebben kunnen zich hier inschrijven.

Dennis Weening zelf kan niet wachten: “Ik vind het supertof om voor Spike aan de slag te gaan. Een zender die zich in zo’n korte tijd onderscheidend weet neer te zetten, past goed bij mij. Bovendien ben ik gek op tatoeages, om dan een grote show als Ink Master te presenteren is geweldig.”


Delen: