Naar nieuws

Fight Night op Spike: WFL zomereditie – Deel 1

2 augustus 2018

Delen:
Nieuws

De talenten van vandaag zijn de legendes van morgen. Tijdens de WFL zomereditie presenteert Spike de meest veelbelovende talenten van Nederland. Drie zaterdagen lang kun je genieten van de beste lokale kickboks partijen die Nederland te bieden heeft.

Aanstaande zaterdag trappen we het eerste deel van de WFL zomereditie af met de A-klasse partijen van Jay Overmeer versus Mitch Kuijpers en Mark Trijsburg versus Rudsel Zinhagel. Wij hebben alle match-ups nog even voor je op een rij gezet:

Jay Overmeer vs. Mitch Kuijpers (A-klasse)

Overmeer is geen onbekende bij de WFL-liefhebbers. De huidige WFL-kampioen komt uit voor Team Nibte en heeft meerdere partijen gedraaid bij WFL. Tijdens zijn partij tegen Kuijpers staat er geen titel op het spel maar desondanks zetten de heren alles op alles om een mooie partij te laten zien. ‘The Farmer’ Kuijpers komt uit voor Team Gunyar, een solide gym waar techniek en kracht samensmelten met scherpe atleten als resultaat. Beide atleten zijn aan elkaar gewaagd maar Overmeer is getergd om te laten zien waarom hij de WFL kampioen is. Kuijpers kijkt er naar uit de kijkers te verassen en de divisie op scherp te zetten. Aangezien geen van beide graag achteruit vecht kun je een ware explosie aan spectaculaire technieken en pure kracht verwachten.

 

Mark Trijsburg vs. Rudsel Zinhagel (A-klasse)

De ongeslagen Trijsburg stapt met zes overwinningen de ring in. Klaargestoomd door The Colosseum is hij vastberaden zijn win record uit te breiden. Zijn tegenstander Rudsel Zinhagel staat klaar om daar een stokje voor te steken. Bij zijn thuishaven Simson Gym staat hij bekend om zijn meedogenloosheid en zijn ‘signature move’: de voorwaartse trap. Zinhagel heeft in deze partij het lengtevoordeel maar het gelikte voetenwerk van Trijsburg zou dit voordeel kunnen omzeilen. Twee hongerige talenten staan klaar om hun vaardigheden te tonen aan het publiek. Slechts één gaat er met de winst vandoor.

 

De overige partijen

Naast de A-klasse partijen staan er nog drie andere topgevechten op het programma. Strijders Hamza el Mesbahi en Jaouad Luaali treffen elkaar in de B-klasse op 69kg. In de C-klasse proberen Quinten Baars en Mourad Azzouzi elkaar op 72 kg af te troeven. Ook nieuwelingen Tommy van Gils en Mohamed Hasnaoui hebben wat te bewijzen. Zij maken zaterdag hun debuut op nationale televisie en zijn gebrand hun vaardigheden te introduceren.

 

Waar te zien?


Deel 1 van Spike presents: WFL zomereditie zie je deze zaterdag vanaf 21:30 op Spike.

Spike presents: WFL zomereditie
– Jay Overmeer vs. Mitch Kuijpers (A-klasse)
– Mark Trijsburg vs. Rudsel Zinhagel (A-klasse)
– Hamza el Mesbahi vs. Jaouad Luaali (B-klasse)
– Quinten Baars vs. Mourad Azzouzi (C-klasse)
– Tommy van Gils vs. Mohamed Hasnaoui (N-klasse)


Delen: