Naar nieuws

Fight Night op Spike: WFL zomereditie – Deel 3

15 augustus 2018

Delen:
Nieuws

Aanstaande zaterdag sluiten we de Spike presents: WFL zomereditie af met een aantal knallende partijen. Vanaf 21:30 staan de toekomstige sterren van het land klaar om zichzelf te bewijzen in de WFL-ring. We hebben de belangrijkste match-ups even voor je op rij gezet:

 

Dennis Ipema vs. Arno van der Lugt (A-klasse)

Tijdens de hoofdpartij van de avond staan zwaargewichten Dennis Ipema en Arno van der Lugt tegenover elkaar. Ipema is de protegé van de levende legende Melvin Manhoef. Met 22 partijen heeft hij het voordeel van ervaring aan zijn kant. Van zijn 16 overwinningen heeft Ipema er acht gewonnen op KO. Met zijn partij tegen van der Lugt hoopt hij er nog ééntje toe te voegen aan zijn record.

Underdog van der Lugt is een zeer bewegelijke kickbokser met mooie combinaties. Hij is zich zeer bewust van zijn positie in de ring en benut de ruimte als geen ander. Van der Lugt heeft zeven partijen gedraaid en staat tegenover de grootste uitdaging uit zijn carrière tot nu. Een winstpartij zou voor dit talent hoge ogen gooien bij de fans.

 

Bowie Zonneveld vs. Jos van Belzen (A-klasse)

70 kg is de gewichtsklasse waar snelheid en kracht mooi samenkomen. In deze klasse zal Jos van Belzen als underdog een statement proberen te maken tegen Bowie Zonneveld. Met zijn lengtevoordeel hoopt hij de ervaring van Zonneveld te neutraliseren en de ring te verlaten met zijn handen in de lucht.

Van Belzen weet altijd goed zijn lengtevoordeel te gebruiken maar Zonneveld heeft wel vaker voor hete vuren gestaan. Bowie weet goed druk te zetten en is zeer tactisch. Zonneveld heeft met 26 partijen de ervaring aan zijn kant en kan hierdoor zijn gameplan op elk gewenst moment aanpassen en alsnog de overwinning binnen te slepen. Bereid je voor op veel actie en mooie combinaties.

 

Rest van de partijen

De matchmakers hebben met Rastiano Petronia en Michael Olensky een fantastische partij rond gekregen. Deze B-klasse atleten zijn erg aan elkaar gewaagd en combineren hun snelheid met spectaculaire technieken en kracht. In de C-klasse strijden Max Thuring en Yassine Ettaki voor een spectaculaire overwinning in de WFL-ring en willen Alex Tuijp en Romello Bien als nieuwelingen een knallende indruk achterlaten op de Nederlandse kickboks-fans.

 

Waar te zien?

De laatste aflevering van de Spike presents: WFL zomereditie zie je deze zaterdag vanaf 21:30 op Spike. Wij hebben de match-ups nog even voor je op een rijtje gezet:

Spike presents: WFL zomereditie 

  • Dennis Ipema vs. Arno van der Lugt (A-klasse)
  • Bowie Zonneveld vs. Jos van Belzen (A-klasse)
  • Rastiano Petronia vs. Michael Olensky (B-Klasse)
  • Max Thuring vs. Yassine Ettaki (C-Klasse)
  • Alex Tuijp vs. Romello Bien (N-Klasse)

Delen: