Naar nieuws

Get Inked, Get Involved!

26 februari 2019

Delen:

Dennis Weening & de kandidaten van Ink Master: Meesters van de Lage Landen openen een pop-up tattoo shop in Rotterdam! 

Get inked, get involved! Laat je inken voor het goede doel door de kandidaten van Ink Master: Meesters van de Lage Landen! Kom zondag 3 maart langs bij de Ink Master pop-up tattoo shop in Rotterdam, doneer een door jouw gewenst bedrag aan Movement on the Ground en selecteer jouw tattoo design! Check alle voorwaarden onderaan de pagina. #InkMasterLL #firstcomefirstserve

 

 

Op zondag 3 maart is het Rotterdamse Eendrachtsplein het podium voor een grootschalige pop-up tattoo shop. Dennis Weening geeft om 10.00 uur het startsein voor een 12 uur durende tattoo-estafette. De uitgesproken en strijdlustige tatoeëerders van Ink Master: Meesters van de Lage Landen houden de hele dag open huis en zetten hiermee hun skills in, in ruil voor een donatie aan Movement On The Ground. Iedereen kan vrij langskomen en bepaalt zelf wat hij betaalt. De 12 uur durende tattoo-estafette wordt gehouden in de speciale Ink Master Pop-Up Tattoo Shop, midden op het plein. Dennis ontkomt zelf ook niet aan de naald, hij laat een tattoo zetten door Ink Master collega en jurylid Vinnie Stones.

 

Top tattoo artists van Nederland en België
Om 10.00 uur trappen de tattoo artists Cliona, Ferry, Jeroen, Jio, Kim, Laura, Peter, Renee en Rinalds van het Spike programma af voor deze bijzondere tattoo actie in Rotterdam. Naast Dennis Weening zijn verschillende influencers en BN’ers van de partij om de deelnemers aan te moedigen én zich voor een donatie te laten tatoeëren door de top tattoo artists van Nederland en België.

 

Je kunt kiezen uit één van onderstaande designs welke zijn ontworpen door de kandidaten zelf!

 

Voorwaarden:
– Alleen canvassen van 18 jaar en ouder worden getatoeëerd, er kan om legitimatie worden gevraagd.
– Jij bepaalt de prijs van de tatoeage, echter wordt er wel een realistische donatie ter waarde van de tattoo verwacht.
– De tatoeages die gezet kunnen worden zijn terug te vinden op de bovenstaande tattoo flash sheet. Mocht je een alternatief design willen hebben is dit mogelijk, mits de tatoeage maximaal 5cm bij 5cm is en het design niet te complex.
– Elk canvas krijgt maximaal 1 uur de tijd, dit is inclusief design en het zetten van de tatoeage.


Delen: