Naar nieuws

Een paar Lip Sync video’s ter inspiratie voor je eigen inzending – Win een reis naar L.A.!

28 februari 2017

Delen:
Nieuws

In maart gaan we verder met het uitzenden van Lip Sync Battle seizoen 3. Dat betekent dat LL Cool J en Chrissy Teigen weer elke donderdag om 22:00 uur van je beeldscherm spatten met de meest hilarische Lip Syncs. Dit seizoen zie je deelnemers als Jay Leno, Craig Ferguson (The Late Late Show), Ruby Rose (Orange is the New Black), Sarah Hyland (Modern Family) en Wanda Sykes het tegen elkaar opnemen. Wie  zijn er het beste op het Lip Sync Podium?

Win een reis naar de opnames van Lip Sync Battle in L.A.

Om dit te vieren geven we een unieke reis weg naar de opnames van Lip Sync Battle in L.A.! Het enige wat je hoeft te doen is een Lip Sync filmpje van jezelf maken en deze delen op instagram met #lipsyncbattlenl en #spiketv. De details van de actie vind je hier.

Lip Sync Filmpjes

Ter inspiratie heeft een aantal mensen al wat voorbeelden gemaakt zodat jullie goed aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan @wijzijnponkers en @THINGSJULIALOVES. Kijk hieronder een paar van de voorbeelden! Stuur je eigen inzending snel in, want iedereen maakt kans – wie weet zit jij binnenkort in een vliegtuig naar L.A.!

Bradley Braafhart

 

Natasja Cloe

 

Ponkers

 

THINGSJULIALOVES

 

Robin Zomer


Delen: