Naar nieuws

Ink Master’s Oliver Peck en Chris Núñez beoordelen celeb-tattoos

27 november 2017

Delen:
Nieuws

Als bekend persoon heb je het niet makkelijk wanneer je een tatoeage laat zetten. Niet alleen kamp je met de mogelijkheden die bij elke tatoeage komen kijken – ontwerp, locatie, tatoeëerder, etc. -, aangezien je ook nog eens in de spotlight staat zal iedereen de tatoeage zien, en er vanzelfsprekend een mening over hebben. Daarom zou je bijna denken dat celebrities er altijd goed over nadenken voordat ze onder de naald gaan. Ink Master-juryleden Chris Núñez en Oliver Peck komen in de onderstaande video echter achter het tegendeel.

Nieuwere bekendheden laten bij hun eerste succes soms direct hun lichaam vol zetten en denken er dan niet altijd even goed bij na, anderen laten de verkeerde vrienden op hun huid aan de slag en nog anderen gooien er gewoon zo veel mogelijk geld tegen aan in de hoop dat ze met iets tofs achterblijven. Zeker niet alle celebrity-tatoeages zijn dus om over naar huis te schrijven, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen mooie plaatjes tussen zitten.

In de video bespreken de Ink Master-juryleden de tatoeages van onder andere Lil Wayne, Rihanna, Steve-O en Mike Tyson. Daar komen enkele bijzondere verhalen bij naar boven, zoals de tatoeages van Angelina Jolie, die op een traditionele Thaise wijze met maar één naald is gezet in een ellenlange sessie.


Delen: