Melvin Manhoef keert terug in Bellator kooi in Milaan

Nederlands vechtsport legende Melvin Manhoef keert op 12 oktober aanstaande in Milaan terug in de kooi. Manhoef, die garant staat voor spektakel neemt het op tegen de Engelsman Yannick Bahati. Beide vechters weten meer dan 85% van hun partijen voortijdig te eindigen. Dit belooft weer een knaller van een partij te worden!
Melvin “No Mercy” Manhoef heeft iets recht te zetten in Italië. Waar hij overal ter wereld furore maakte wist het in zijn twee eerdere partijen in dit land niet te lukken. Zijn laatste MMA partij in Italië was voor de Middleweight titel tegen Rafael Carvalho. Waar Manhoef zijn eerste partij tegen deze Carvalho zeer controversieel verloor liep hij in deze partij tegen een verwoestende “head kick” aan. Manhoef heeft in zijn indrukwekkende carrière overal ter wereld de harten van zijn fans gestolen. Ook vechtsport promoties gaan graag met hem in zee want waar hij ook de ring of kooi in stapt, één ding weet men zeker: Dit gaat spektakel worden! Naast een mooie staat van dienst in het kickboksen heeft Manhoef 48 professionele MMA partijen gevochten. Van de 31 partijen die hij winnend afsloot wist hij er maar liefst 28 via een (T)KO te eindigen. Zijn laatste partij vocht Manhoef tegen de Kent Kauppinen in Londen. Manhoef wist de harde partij via een beslissing naar zich toe te trekken. Check dat gevecht hier:

https://www.youtube.com/watch?v=4PeUbdf7Grs

Zijn tegenstander op 12 oktober is ook een vechter die niet komt om puntjes te tikken. Yannick “Black Mamba” Bahati is een 29-jarige vechter uit Birmingham. Hij wist negen van zijn dertien partijen winnend af te sluiten. Van deze negen wist hij er acht voortijdig te eindigen. viermaal met een (T)KO en viermaal met een Submission. Bahati debuteerde dit jaar voor Bellator in zijn Birmingham. Binnen drie minuten wist hij het gevecht met Amir Dadovic te eindigen via een Submission (Kimura). Bahati is zelf overtuigd van zijn kunnen en denkt zelfs Manhoef in de eerste ronde te verslaan. Op zijn eigen social media zegt hij het volgende over de komende partij: “To Become a Legend, You Need To Beat a Legend! October 12 Bellator MMA Italy I will not only defeat a legend in Melvin Manhoef but I will walk through him by finishing him by KO or Submission.”

Bellator in Milaan wordt live uitgezonden op Spike TV op 12 oktober aanstaande.