Denise Kielholtz vervolgt weg naar Bellator MMA titel tegen Kristina Williams

Het is geen geheim dat Denise Kielholtz de allereerste atlete bij Bellator wil worden die zowel de Kickboxing titel als de MMA titel in bezit wil hebben. De kickbokstitel is al “in the pocket” waardoor Kielholtz nu vol gaat voor die MMA titel. Op 21 februari zal ze allereerst Kristina Williams moeten bedwingen om haar plekje in de Top 5 van de divisie vast te stellen. Beide dames treffen elkaar in Thackerville, Oklahoma in de Flyweight divisie.
Kielholtz heeft zich in tijdsbestek van ruim twee jaar opgewerkt tot een van de betere vechters in de Bellator Women's Flyweight divisie. Kielholtz die uiteraard uit het kickboksen komt heeft ook een sterke judo achtergrond wat ze al meerdere malen heeft geëtaleerd in haar gevechten. Kielholtz vecht altijd met veel agressiviteit wat haar inmiddels in de Verenigde Staten ook tot een populaire vechtster heeft gemaakt bij het publiek.  Kielholtz won vier van in totaal vijf MMA partijen voor Bellator MMA. In 2019 wist ze de teleurstelling van haar onofficiële "#1 contender" gevecht tegen Veta Arteaga weg te spoelen door zowel Bryony Tyrell als Sabriye Sengül te finishen. Hierdoor is de weg naar boven ingezet.
 
Tegenover haar treft Kielholtz ditmaal de Amerikaanse Kristina Williams. Williams baarde opzien in 2017 tijdens haar Bellator MMA debuut (eveneens haar officiële MMA debuut) door als zware underdog de van het boksen overgekomen Heather Hardy in de tweede ronde te stoppen door middel van TKO. Williams had op dat moment bij het grote publiek met slechts een partij haar naam gevestigd. Na ook voormalig titeluitdaagster Emily Ducote gefinisht te hebben mocht ze een onofficiële "title-eliminator" vechten tegen Valérie Létourneau. Helaas voor Williams kwam ze te kort. Vervolgens versloeg Williams wel Bruna Ellen, maar kwam ze in haar meest recente partij wederom te kort tegen #1 contender Juliana Velasquez. Voor Williams dus zaak om tegen Denise Kielholtz weer de weg naar boven te vinden.
 
Blijf Spike TV Nederland volgen voor je laatste Bellator MMA nieuws.