Naar nieuws

Nieuw op Spike: de Vrijdagavond Filmavond!

21 augustus 2018

Delen:
Nieuws

10 tv-premières van de beste actie, horror, komedie en sci-fi films exclusief op Spike TV.

 

Nieuw op Spike TV: Spike Films! Vanaf 24 augustus start de Vrijdagavond Filmavond met 10 filmpremières, gevolgd door een selectie van de beste films van het moment. Actie, horror, komedie, sci-fi of drama. Voor iedere filmliefhebber heeft Spike TV de beste selectie gemaakt. Check hieronder welke filmpremières de komende tien weken op de filmagenda staan tijdens Vrijdagavond Filmavond, iedere vrijdag om 20.30 uur op Spike TV:

  • vrijdag 24 augustus    CHAPPIE (16+)
  • vrijdag 31 augustus    INSIDIOUS: CHAPTER 3 (16+)
  • vrijdag 7 september    PIXELS (9+)
  • vrijdag 14 september  THE WALK  (9+)
  • vrijdag 21 september  THE FINAL GIRLS (12+)
  • vrijdag 28 september  FREAKS OF NATURE (16+)
  • vrijdag 5 oktober         PAUL BLART: MALL COP 2 (6+)
  • vrijdag 12 oktober       THE WEDDING RINGER (16+)
  • vrijdag 19 oktober       THE ART OF THE STEAL  (6+)
  • vrijdag 26 oktober       THE HUNGOVER GAMES (16+)

 

Chappie (2015) – vrijdag 24 augustus, 20.30 uur
In Chappie, de futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd, waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. In de handen van criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Ninja en Yo-Landi Visser, leden van het Zuid-Afrikaanse rapduo Die Antwoord, maken hun acteerdebuut in Chappie.

 

Insidious: Chapter 3 (2015) – vrijdag 31 augustus, 20.30 uur
Het derde deel van de huiveringwekkende Insidious-reeks! Een tiener (Stephanie Scott) wordt lastiggevallen door boze geesten. De familie schakelt de hulp in van een medium (Lin Shaye) in de hoop dat zij haar kan bevrijden van de terroriserende spoken.

Pixels (2015) – vrijdag 7 september, 20.30 uur
Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper (Kevin James) roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner (Adam Sandler), in de jaren 80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden.

 

The Walk (2015) –  vrijdag 14 september, 20.30 uur
‘The Walk’ vertelt het verhaal van de Franse koorddanser Philippe Petit (Joseph Gordon Levitt). Philippe maakt zich in 1974 klaar voor zijn meest indrukwekkende stunt ooit: de waaghals is van plan om op ruim 400 meter hoogte tussen de torens van het World Trade Center door te lopen…over een dun koord.

 

The Final Girls (2015) –  vrijdag 21 september, 20.30 uur
Vrienden en horror komen samen in The Final Girls! Als een groep vrienden in de cultfilm terechtkomt die ze aan het bekijken zijn, moeten ze zichzelf redden uit deze horrorfilm waarin ze achterna worden gezeten door een moordenaar met een machete. Met acteurs Adam Levine, Malin Akerman en Taissa Farmiga.

 

Freaks of Nature (2016) –  vrijdag 12 oktober, 20.30 uur
Zombies, mensen en vampiers leven al jaren in vrede in Freaks of Nature. Als dit plotsklaps wordt verstoord, gaat iedere groep de strijd met elkaar aan met volledige chaos tot gevolg. Met Nicholas Braun, Mackenzie Davis en Josh Fadem in de hoofdrollen.

 

Paul Blart: Mall Cop (2009) –  vrijdag 5 oktober, 20.30 uur
In deze komische actiefilm zien we Paul Blart (Kevin James), een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende plannen heeft om dit winkelcentrum te overvallen, moet hij in actie komen en alles doen om ze te stoppen.

 

The Wedding Ringer (2015) –  vrijdag 12 oktober, 20.30 uur
Jimmy biedt zijn diensten aan om als getuige op te treden tijdens bruiloften voor mannen die om wat voor reden dan ook niemand hebben om hen bij te staan tijdens hun huwelijk. Doug, een aanstaande bruidegom, zit in zo’n situatie. Tot overmaat van ramp verzint hij niet alleen de namen van zijn getuigen maar ook van negen bruidsjonkers. Wanneer alles mis dreigt te lopen roept hij de hulp in van Jimmy. Met onder andere acteurs Kevin Hart, Josh Gad en Affion Crockett in de hoofdrollen.

 

The Art of the Steal (2013) – vrijdag 19 oktober, 20.30 uur
Acteurs Kurt Russell en Matt Dillon zijn broers en kunstdieven in The Art of Steal, die graag nog een laatste slag willen slaan. Samen met een paar kornuiten vormen ze weer een team dat een kostbaar boek wil stelen. Beide broers hebben niet alleen een plan maar ook een eigen agenda. Dat vraagt om moeilijkheden…

 

The Hungover Games (2014) – vrijdag 26 oktober, 20.30 uur
Parodie op Hollywood films ‘The Hangover’ en ‘The Hunger Games’. Na de vrijgezellenavond van Doug, ontwaken Bradley, Ed en Zach in een trein naar The Hungover Games, waar ze het op moeten nemen tegen vreemde karakters uit twaalf districten.Met acteurs Ross Nathan, Ben Begley en Herbert Russell.

Vanaf 24 augustus iedere vrijdag om 20.30 uur Vrijdagavond Filmavond op Spike TV.


Delen: