Naar nieuws

Riverdale-actrice Lili Reinharts geheime talent blijkt special effects make-up

16 november 2017

Delen:
Nieuws

Face Off levert elk seizoen weer het bewijs dat de meest uiteenlopende soorten mensen enorm getalenteerd kunnen zijn als het aankomt op special effects make-up. Er hebben nog geen celebrities mee gedaan, maar we hebben iemand gevonden die dit met gemak zou kunnen. Sommigen kennen haar vooral als Riverdale’s Betty Cooper, maar op Instagram laat actrice Lili Reinhart zich regelmatig van een andere creatieve kant zien.

Dat Lili Reinhart kan acteren wisten we al, maar haar special effects make-up skills blijken ook erg indrukwekkend te zijn. Ze werkt vaak zonder protheses en met alleen make-up, maar weet zelfs daarmee zichzelf om te toveren tot allerlei bekende en zelfverzonnen horror- en fantasiefiguren.

 

De actrice is al enkele jaren bezig met special effects make-up en deelt haar experimenteren al sinds 2013. Lang voordat ze in Riverdale te zien was. Helaas deelt ze het afgelopen jaar weinig tot geen foto’s van haar creaties, wat wel logisch is als je in zo’n bekende serie speelt. Wil je meer waanzinnige make-up bekijken van mensen van wie je het niet zou verwachten, dan kan deze 17-jarige je misschien wegblazen. Maar eerst het werk van Lili Reinhart:


Delen: