Naar nieuws

Spike presenteert de Influencer Battle: Nesim Najih vs. Anouar Vines

31 augustus 2018

Delen:
Nieuws

In navolging op de internetsensatie KSI vs. Logan Paul haalt tv-zender Spike de eerste Influencer Battle naar Nederland op het podium van Spike presents: WFL Final 8 op zaterdag 22 september. Voor de allereerste keer wordt er in Nederland een bokswedstrijd gehouden tussen twee grote Nederlandse influencers. Nesim Najih heeft Anouar Vines uitgedaagd om 3 rondes van 1,5 minuut tegen hem te boksen. De komende weken moeten ze keihard trainen om elkaar letterlijk de ring uit te slaan. De voorbereidingen zijn te zien op het YouTube-kanaal van Spike en het gevecht wordt op zaterdagavond 22 september live uitgezonden op Viacom-zender Spike TV tijdens The Final 8.The battle is on!

Nesim ‘Najih’ El Ahmadi (o.a. artiest, presentator, YouTuber en bekend van Supergaande en Concentrate): “Ik wil gewoon de eerste zijn in Nederland die samen met een andere influencer deze boks battle aangaat. Ik had al wat andere mensen uitgedaagd, zij durfden niet. Anouar is wel mans genoeg. Veel mensen denken dat ik minder serieus over hem denk, omdat hij een grappenmaker is. Maar het wordt hard werken en pijn lijden. Ik heb respect voor hem dat hij deze strijd met mij wil aangaan, want die andere jongens zijn gewoon pussy’s. Hoe dan ook ga ik voor een knock-out.”

 

Anouar ‘Vines’ Alharthe (comedy, sketches en pranks en bekend van Get the fuck out of my house): “Ik ga winnen, omdat ik niet zo’n grote bek heb als Nesim, ik ben de underdog. Ik wil meedoen omdat ik een keer iets anders wil proberen naast grappen maken op internet. Nesim daagde me uit en ik dacht, waarom niet? Het lijkt me leuk om hem de hoeken van de ring te laten zien live op tv. Ik ben er nu nog niet helemaal klaar voor, maar ga er alles voor alles doen. Alles!

Volg alle voorbereidingen van Nesim en Anouar op het YouTube-kanaal van Spike. Vanaf 7 september wordt er iedere woensdag en vrijdag een nieuwe video geüpload. Hierin ondergaan ze onder andere een fittest bij MMA- en kickbokslegende Melvin Manhoef, krijgen ze masterclasses van onder andere Jorina Baars en Anissa Haddaoui en worden ze keihard getraind om ze klaar te stomen voor zaterdag 22 september.

De boks battle Nesim Najih vs. Anouar Vines is LIVE te zien tijdens Spike presents: WFL Final 8 op zaterdag 22 september om 20.00 uur op SpikeTV. Kaarten voor het event zijn te koop via wfltickets.com.


Delen: