Lang verwachte terugkeer Bellator MMA op 24 juli aanstaande

Bellator MMA keert eindelijk terug. De organisatie moest in verband met de coronacrisis meerdere evenementen uitstellen. Echter zal het op 24 juli aanstaande voor het eerst sinds de crisis terugkeren in de Verenigde Staten. In de Mohegan Sun Arena te Uncasville, Connecticut zal het evenement gaan plaatsvinden. Het evenement zal de boeken ingaan als Bellator 242.
Tijdens het Main Event zal Sergio Pettis na een uitstekend debuut voor de tweede keer zijn opwachting maken voor Bellator. Het jongere broertje van Anthony gaat het opnemen tegen Ricky Bandejas. Bandejas kende eveneens een onuitwisbare eerste kennismaking met Bellator. Hij versloeg de Ierse publiekslieveling James Gallagher door middel van KO in de eerste ronde. Bandejas verloor vervolgens tweemaal, maar is met twee KO finishes weer terug in de running voor een contender gevecht.
 
Eveneens werd ook het Co-Main Event aangekondigd. De Canadees Jordan Mein maakt zijn lang verwacht debuut voor de organisatie. Mein ging in 2018 met MMA pensioen na zijn overwinning in de UFC tegen Alex Morono. De altijd taaie Canadees is vorig jaar op dat besluit teruggekomen en voegde zich bij Bellator MMA. Tegenover hem vinden we Jason Jackson. Jackson is een meervoudig MMA kampioen voor onder meer LFA en Victory FC en tekende in 2019 voor Bellator MMA. Na een verloren debuut wist Jackson recent te winnen van Kiichi Kunimoto. Jackson is de trainingspartner van onder meer UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman en Michael Johnson.
 
Tot slot staan er ook nog twee partijen in de Featherweight divisie op het programma tijdens de Main Card. "Knockout Artist" Tywan Claxton gaat proberen zijn zevende Bellator overwinning te halen in acht gevechten. Hij treft de ongeslagen Jay Jay Wilson. Voor de Nieuw-Zeelander Wilson wordt het de eerste keer op een Bellator Main Card.
 
De Main Card zal worden geopend door publiekslieveling Aaron Pico. De zeer gedecoreerde worstelaar gaat het opnemen tegen Solo Hatley Jr. Beide mannen wonnen hun meest recente partij voor Bellator MMA. Pico won van Daniel Carey, terwijl Hatley Jr. tijdens zijn debuut Gaston Bolanos wist te verslaan.  
 
Check hier de complete line-up voor Bellator 242.
 
Preliminary Card:
-  Logan Storley vs. Mark Lemminger
-  Raufeon Stots vs. Cass Bell
-  Steve Mowry vs. Rudy Schaffroth
 
Main Card.
- Aaron Pico vs. Chris Hatley, Jr.
- Tywan Claxton vs. Jay Jay Wilson
- Jason Jackson vs. Jordan Mein
- Ricky Bandejas vs. Sergio Pettis
 
Uiteraard blijf je voor het laatste nieuws Spike TV Nederland checken. The place to be voor de laatste ontwikkelingen in de Bellator MMA wereld!!!!