Naar nieuws

The Spike Room met JayJay Boske

8 augustus 2018

Delen:

Wie durft het niet?

Op maandag 16 juli start Nederland’s meest extreme gameshow; The Spike Room. Onder bezielende leiding van  presentator JayJay Boske voert een vriendengroep elke week vier grensverleggende opdrachten uit die van kwaad naar erger gaan in de categorieen: vies, pijnlijk, angst of… uiterlijke aanpassingen.

Het doel? Met je vrienden een onvergetelijke once-in a lifetime ervaring delen. Een safari in Afrika, meedoen met het grootste tomatenfestival ter wereld: Tomatina of raften in Italie. Het kan allemaal. Maar… dan wel even die opdrachten doen. Het snuiven van wasabi, je laten taseren door Mr. Poska of tongen met een clown… En dat is nog maar het begin…

Er is slechts 1 addertje onder het gras… Het kan dus zijn dat 1 iemand van de groep alle vier de opdrachten moet doorstaan en bij weigering alsnog afvalt! The Spike Room is een show waar mensen zich over hun eigen angsten heen moeten zetten om samen met hun vrienden een bijzondere ervaring te delen. Dat is niet voor iedereen weggelgd… Wie maakt het allemaal niet uit? Wie bezwijkt onder de druk? En wie weigert? Vind je dit al heftig? Wacht maar totdat je ziet wat er komen gaat!

Elke maandag 20.30 op SpikeTV.


Delen: