Opnieuw Bellator MMA evenement uitgesteld vanwege COVID-19

De Coronacrisis blijft de wereld in haar greep houden. En zo ook de MMA wereld. Bellator MMA heeft opnieuw een aankomend evenement uitgesteld tot nader orde. Bellator 244 zal niet plaatsvinden op 6 juni aanstaande in de Wintrust Arena te Chicago, Illinois. In verband met de veiligheid en gezondheid van de vechters aangaande het COVID-19 heeft Bellator deze beslissing genomen.
Bellator had pas twee partijen bekend gemaakt voor dit evenement. Echter waren dit wel de twee belangrijkste gevechten. Tijdens het Main Event zou de lang verwachte rematch plaatsvinden tussen voormalig Bellator MMA Lightweight kampioen Michael Chandler en voormalig UFC Lightweight kampioen Benson Henderson. Chandler verdedigde in 2016 met succes zijn titel tegen Benson Henderson door middel van een Split Decision overwinning. Nu zouden beide vechters dus voor de tweede keer tegenover elkaar staan. De partij zou eigenlijk afgelopen december in Japan plaatsvinden. Echter raakte Henderson destijds geblesseerd.
 
Het Co-Main Event van de avond had een partij moeten worden tussen de ongeslagen AJ McKee en voormalig Bantamweight kampioen Darrion Caldwell. Het gevecht zou gaan om een plek in de finale van de Bellator MMA Featherweight Grand Prix.
 
Bellator heeft nu in totaal al vijf evenementen moeten uitstellen in verband met COVID-19. Het eerst volgende evenement van Bellator MMA dat op de planning staat is op 3 oktober aanstaande in Dublin.
 
Uiteraard blijf je voor het laatste nieuws Spike TV Nederland checken. The place to be voor de laatste ontwikkelingen in de Bellator MMA wereld!!!!