HARRIE SNIJDERS KLAAR VOOR BOXING INFLUENCERS LIVE TE ZIEN OP SPIKE ZATERDAG 21:00

Harrie Snijders mag op zaterdag 26 oktober aan al zijn fans & faux laten zien wat hij in huis heeft tijdens Boxing Influencers LIVE. Na het succes van de eerste editie van Boxing Influencers keert het spraakmakende evenement terug voor een tweede editie. In de line-up van deze tweede editie staan onder andere de influencers Harrie Snijders, Dave Roelvink, Laura Ponticorvo en René Watzema. BOXING INFLUENCERS IS ZATERDAG VANAF 21:00 LIVE TE ZIEN OP SPIKE (ZIGGO KANAAL 16, KPN KANAAL 13, T-MOILE THUIS KANAAL 19)
Tijdens Boxing Influencers kunnen fans van dichtbij zien hoe hun favoriet het er na maanden van voorbereiden vanaf brengt. Het belooft een spectaculaire avond te worden gevuld met spanning en entertainment. Ouassima Tajmout presenteert deze spectaculaire liveshow en Fernando Halman staat in de ring als ring announcer. Spike zendt in de weken voorafgaande aan Boxing Influencers de serie Harrie: van het Kamp naar de Ring uit waarin we een inkijkje krijgen in het leven van Harrie Snijders in voorbereiding op deze avond.

Dit is de line-up van Boxing Influencers.
  • Harrie Snijders vs Danicio Codfried
Harrie Snijders, wordt op de voet gevolgd in zijn voorbereidingen op Boxing Influencers in de Spike realityserie Harrie: Van het Kamp naar de Ring. Harrie staat tegenover Temptation Island-ster Danicio. De mannen zijn geen onbekende van de boksring. De 22-jarige Danicio uit Amsterdam is net als Harrie geen onbekende in de ring. Beiden hebben al meerdere kickbokspartijen achter de rug en voor Boxing Influencers gaan zij voor het eerst de uitdaging van een bokspartij aan.
  • Dave Roelvink vs René Watzema

DJ en model Dave Roelvink liet tijdens de staredown een aantal weken terug zien dat hij er meer dan klaar voor is om de ring in te stappen. Hij gaat de strijd aan met René Watzema, gezicht en spreekbuis van jongerenmerk RUMAG.
  • Laura Ponticorvo vs Lena

Mediapersoonlijkheid en YouTuber Laura Ponticorvo zal het opnemen tegen MTV's Ex on the Beach: Double Dutch realityster Lena.
  • Jaimy Dorenbosch vs Sidney Bout

Sidney Bout en Jaimy Dorenbosch staan tegenover elkaar en verkregen bekendheid door hun deelname aan het TV-programma Temptation Island.
  • Luca Gilliot vs Jay Zwarts

De jongste vechters van deze Boxing Influencers editie. Zanger en Instagram koning Luca Gilliot neemt het op tegen rapper Jay Zwarts.


Boxing Influencers is helemaal uitverkocht. www.boxinginfluencers.nl