Naar nieuws

Uitslag loting kickbokstoernooi Spike presents WFL: Final 8 bekend

13 april 2018

Delen:

Vandaag is met een spectaculaire loting bekendgemaakt welke Final 8-kickboksers als eerste tegenover elkaar in de ring zullen staan tijdens Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei in TopSportCentrum Almere. De acht zwaargewichten maken zich op voor de zwaarste beproeving ooit in de Nederlandse kickboksgeschiedenis. Zij moeten zich in drie partijen bewijzen om uiteindelijk met de felbegeerde WFL Heavyweight Kampioensbelt naar huis te gaan. De K1-tijden herleven.

De volgende Final 8-atleten starten tegen elkaar in de ring:

Fabio Kwasi vs Murat Aygun

Sam Tevette vs Clyde Brunswijk

Andrei Stoica vs BoyBoy Martin

Ibrahim Elbouni vs Levi Rigters (niet aanwezig)

Maurice Hols, EVP en General Manager Viacom Benelux
“13 mei wordt een spectaculaire en allesbepalende avond. Deze acht zwaargewichten doen er alles aan om te bewijzen dat zij deze belt waard zijn. Het wordt een spectaculaire avond met een aaneenschakeling van zinderende wedstrijden waar ik nu al naar uitkijk. We hebben er dan ook voor gekozen om deze wedstrijd beschikbaar te maken voor een breed publiek en het live uit te zenden voor degenen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen.”

Melvin Manhoef, oprichter WFL (World Fighting League)
“Als WFL kunnen we niet wachten totdat het Final 8 Tournament plaatsvindt. Zeker nu WFL haar driejarig bestaan viert, zien wij de Final 8 als een mijlpaal in ons bestaan. Wij zijn ook zeer trots op het feit dat we zo’n sterk groeiend merk hebben in samenwerking met mediapartner Spike. Dit doen we met ijzersterk programma en acht finalisten, de beste vechters van nu. Een gegarandeerd spektakel.”

Waar kun je Spike presents: WFL Final 8 zien?

In oktober streden zestien van de beste zwaargewichten voor een plaats in de finale tijdens Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei in TopSportCentrum Almere.

Spike presents: WFL Final 8 is door omstandigheden helaas uitgesteld. Lees het statement van WFL over de verplaatsing van het event hier.


Delen: