Denise Kielholtz in actie aankomende zaterdag tijdens Bellator Londen

De Nederlandse Denise Kielholtz zal aankomende zaterdag haar opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen. Tijdens het laatste Europese evenement van het jaar neemt ze het op in de Flyweight divisie tegen de Turkse Sabriye Sengül. Beide vrouwen komen uit het kickboksen waardoor een staande partij wordt verwacht.
Kielholtz vs. Sengül

Voor Kielholtz wordt dit alweer haar vijfde MMA partij voor de organisatie. Na een succesvolle periode bij het Kickboxing gedeelte bij Bellator waarvan Kielholtz ook nog altijd de Kickboxing Flyweight titel in bezit heeft is ze inmiddels gefocust op het MMA. De Nederlandse heeft dan ook aangegeven zowel de Kickboxing als MMA titel tegelijkertijd in bezit te willen hebben. Kielholtz won drie van haar vier MMA partijen voor Bellator en stuit nu op de Turkse Sengül. Sabriye Sengül daagde Kielholtz al eerder uit voor een kickbokspartij. Dit kwam er niet van. Sengül maakt tegen Kielholtz haar Bellator MMA debuut. Ze kwam wel eenmaal eerder succesvol uit voor Bellator Kickboxing.

Main Card

Tijdens het Main Event zal de flamboyante en spectaculaire Michael “Venom” Page zijn opwachting maken. De Engelse publiekslieveling die garant staat voor onorthodoxe en spectaculaire technieken zag een week van te voren zijn tegenstander veranderd worden. Zo liep Derek Anderson een blessure op waardoor nu nieuwkomer Giovanni Melillo het zal opnemen tegen Michael Page. Deze Italiaanse vechter verdiende zijn sporen in het Italiaanse MMA circuit en krijgt dé kans van zijn carrière.

Eveneens zal tijdens het Co-Main Event een zeer interessante partij in de Middleweight divisie op het programma staan. De ongeslagen Fabian Edwards (broertje van UFC vechter Leon Edwards) gaat het opnemen tegen Michael Shipman. Dit is een partij tussen twee Engelse toptalenten. Tot slot zal ook voormalig Cage Warriors kampioen Soren Bak zijn debuut gaan maken voor de organisatie. De Deen neemt het op tegen de Engelsman Terry Brazier in de Lightweight divisie.

Al met al een mooi evenement om naar uit te kijken. Bellator Londen zal aankomende zaterdag van 23.00u te zien zijn op Spike TV.