Naar nieuws

Waarom Martha Stewart cooler is dan je denkt

12 januari 2018

Delen:
Nieuws

Als je Snoop Dogg een kookshow genaamd Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party ziet presenteren naast Martha Stewart, dan denk je misschien al snel dat de twee complete tegenovergestelden van elkaar zijn. Snoop is de gangsterrapper, en Martha is het lieve moederfiguur dat heerlijke gerechten maakt en het huis schoon houdt. Dan heb je het mis, Martha is namelijk veel cooler dan je denkt.

Geloof je het niet? Dan weet je kennelijk niet dat Martha Stewart naast het verzinnen van miljoenen overheerlijke recepten nog veel meer heeft gedaan. Zoals het starten van een gigantisch bedrijf. Hieronder tref je een verzameling van indrukwekkende Martha Stewart-momenten en –uitspraken, om aan alle twijfel een einde te maken.

 

De recepten

Martha kookt niet alleen voor stoffige omaatjes en huisvrouwen, ze heeft immers Snoop zo ver gekregen een heel programma met haar te presenteren. Hier staan ze voor de eerste keer zij aan zij, terwijl Martha hem leert hoe hij brownies moet bakken.

 

De vriendschap

Martha was al enkele jaren bevriend met Snoop, al in 2013 liet ze weten dat die vriendschap wat haar betreft wel hechter Mocht. Dat is gebeurd; cooler dan vrienden zijn met Snoop bestaat niet.

 

Andere rappers

Of toch wel? Ook OutKast’s Big Boi gaat graag met Martha om en gaf haar de bijnaam Macaroni Martha.

 

Gevangenis

Martha Stewart heeft vijf maanden in de gevangenis gezeten wegens handelen met voorkennis op de aandelenmarkt. Niet dat gevangenissen cool zijn, maar ze zegt dat ze daar de bijnaam ‘M Diddy’ heeft gekregen.

 

Luxe leven

Martha is een lieve vrouw, maar ze weet als geen ander hoe je goed kunt leven. Je kunt het zelfzuchtig noemen, wij noemen het cool.

 

Down to earth

Hoewel ze schatrijk is, praktisch kan doen wat ze wil en haar bedrijf nog altijd staat als een huis, is Martha ook enorm down to earth. Zo spoelt ze zonder blikken of blozen een dikke burrito weg  met een fles bier.

 

Straatkennis

Weet Martha Stewart hoe ze een joint moet draaien? Natuurlijk.

 

Modellenbestaan

Voor we het vergeten, Martha Stewart begon als model en werkte onder andere voor Chanel. Als je deze foto ziet snap je direct waarom:

 

Te cool voor mode

Martha is zeker op de hoogte van mode, maar ze draagt liever wat ze zelf mooi vindt.

 

Haar eigen merk

Martha Stewart is niet alleen (tv-)kok. Ze is ook een succesvol zakenvrouw. Ze heeft haar passie voor eten en haar persoonlijkheid omgevormd tot een heus merk. Ze verkocht Martha Stewart Living Omnimedia in 2015 – 21 jaar na de oprichting en 27 jaar na de lancering van haar eerste magazine, Martha Stewart Living – voor zo’n 350 miljoen dollar.

 

De ultieme wingman

 

Doet wat ze zelf wil

Als Harvey Weinstein (toen niet iedereen hem vermeed) in 2016 een feestje geeft voor presidentskandidaat Hillary Clinton, wordt Stewart ook uitgenodigd. Om naar binnen te mogen moet ze net als alle andere 50 gasten wel even 33.000 dollar neerleggen. Je kunt dus wel bedenken wie er rondlopen op zo’n feestje. Clinton had één regel: geen posts social media posts over het feestje. Iedereen houdt zich eraan, behalve Martha Stewart, die vrolijk met een Canon-camera voor Hillary’s neus opduikt en meer dan genoeg foto’s maakt en deelt via haar eigen kanalen.

 

Dit soort momenten

Hier rijdt Martha dronken rond op het hoverboard van comedian Aziz Anzari.

 

Drones

Ze houdt van drones en heeft er zelf ook een paar. Gewoon, als hobby. Dan kan ze mooie foto’s maken van haar landgoed, dat ook behoorlijk indrukwekkend is.

 

Horror

Om af te sluiten nog één van de duizenden redenen dat ze toch wel heel erg badass is, haar Halloween-kostuums.

 


Delen: