Naar nieuws

WFL Fight Weekend op 22 en 23 september met Final 8 en WFL MMA

1 juni 2018

Delen:
Nieuws

Spike en WFL slaan de handen weer ineen voor een nieuw Fight Weekend! In het weekend van 22 en 23 september kan je genieten van het beste dat Kickboksen en MMA te bieden hebben tijdens Spike Presents: WFL Final 8 en WFL MMA.

 

Zaterdag 22 september:  WFL Final 8

Vanaf 20:00 LIVE op Spike

In oktober stonden zestien van de beste Nederlandse kickbokszwaargewichten tegenover elkaar voor een finaleplaats: de WFL Final 8. Op zaterdag 22 september staan zij nogmaals in de ring om te strijden voor de WFL World Champion Heavyweight-belt. De kampioen moet op 1 avond 3 rondes doorstaan om deze felbegeerde titel te bemachtigen. Net zoals de K-1 Legendes Melvin Manhoef, Peter Aerts, Semmy Schilt, Remy Bonjasky en Ernesto Hoost. De zaterdag bestaat uit een verzameling van superfights, toernooien en de Final 8.

Dit zijn de acht finalisten:

  • Fabio Kwasi vs Murat Aygun
  • Sam Tevette vs Clyde Brunswijk
  • Andrei Stoica vs Boy Boy Martin
  • Ibrahim El Bouni vs Levi Rigters

 

Zondag 23 september: WFL MMA Lightweight Finale

Op zondag 23 september wordt de Spike Presents WFL MMA Lightweight Finale gehouden. Een dag in het teken van de MMA-sport: een uniek fenomeen in Nederland. Op de MMA-card staan verschillende indrukwekkende superfights en de WFL MMA -finale: Pieter Buist vs Sully Bull.


Delen: