Naar nieuws

De zeven beste vliegveldbars ter wereld

22 januari 2018

Delen:
Nieuws

Of je nou naar Amerika, Singapore of Londen reist, hieronder vind je een paar van de beste en meest interessante vliegveldbars ter wereld. Wachten op het vliegtuig hoeft nooit meer saai te zijn.

 

Whisky River (Charlotte Douglas International Airport)

Mocht je naar of via Charlotte (VS) reizen en van whisky en goed eten houden, dan is de Whisky River geen slechte plek om een tijdje door te brengen. De bar is niet voor niets verkozen tot de beste vliegveldbar in Amerika.

 

One Flew South (Atlanta)

Het komt niet vaak voor dat we een bar bespreken waar je ook sushi kunt bestellen, maar in One Flew South in Atlanta (VS) kun je genieten van een lekker stukje verse vis bij je drankje. Het barpersoneel is gespecialiseerd in leuke en slimme variaties op klassieke cocktails.

 

Café Rembrandt (Schiphol)

De kans is groot dat je vanaf Schiphol vertrekt en nog groter dat je daar even moet wachten voor je naar het vliegtuig kunt, dus het is goed om stil te staan bij een fijne Nederlandse kroeg: Café Rembrandt. Ook wel ‘De Jordaan op Schiphol’ genoemd, is dit een typisch bruin café dat je er even aan herinnert waar je ook alweer vandaan komt voor de reis echt begint.

 

Pool Bar (Singapore Airport)

Wie een uurtje of twee niets heeft te doen op het vliegveld van Singapore kan even lekker tot rust komen in een heuse zwembadbar. Voor 15 tot 20 euro kun je daar namelijk in het water genieten van een cocktail, maar ook gebruik maken van de douches en ligstoelen.

 

Airbräu (Flughafen München)

Deze vliegveldbar staat niet bekend om zijn cocktails. Bij Airbräu zijn ze gespecialiseerd in bier. Live muziek, een eigen brouwerij en ook nog eens heerlijk eten: Airbräu is op en top Duits.

 

Book & Bourbon Southern Kitchen (Louisville International Airport)

Met maar liefst 85 verschillende soorten bourbon-whisky is de Book & Bourbon Southern Kitchen in Louisville (VS) een paradijs voor whisky- en cocktailliefhebbers.

 

Center Bar (Flughafen Zürich)

Iedereen die wel eens op het vliegveld van Zürich is geweest heeft ongetwijfeld de Center Bar opgemerkt. De bar valt vooral op door zijn vorm en locatie; terwijl je aan de bar zit kun je achter het barpersoneel de vliegtuigen zien vertrekken. Daarnaast hebben ze ook prima bieren, wijnen, en andere soorten drank. En sushi, maar dat kost iets extra.


Delen: