close-btn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door hieronder jouw e-mail adres in te vullen wordt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van onze nieuwste shows.

Naar Nieky 'The Natural' Knokt Door

Nieuws

Alle afleveringen Nieky ‘The Natural’ Knokt Door nu online te bekijken

27 juli 2017

Nieky ‘The Natural – Knokt Door is onze eigen serie over de Helmondse kickbokser Nieky Holzken. Nieky ‘The Natural’ is meervoudig wereldkampioen kickboksen geweest en in zijn strijd om de titels heeft Spike hem en zijn familie op de voet gevolgd om te zien hoe het leven van deze kampioen eruit ziet en waar het allemaal

Lees meer

Interview – Nieky’s zwaarste voorbereiding op een gevecht

26 januari 2017

Nieky vertelt over de meest heftige voorbereiding die hij heeft moeten doorstaan om te kunnen vechten in Japan en wat voor effect dit op zijn performance had. Nieky ‘The Natural’ – Knokt Door zie je elke maandag om 23:00 bij Spike!

Lees meer

Nieky ‘The Natural’ Knokt Door – Wat is het grootste misverstand over Nieky?

28 december 2016

We spraken Nieky Holzken en trainer Sjef over de perikelen van bekend zijn. Wat is het grootste misverstand over Nieky?   Nieky ‘The Natural’ -Knokt door zie je elke maandag om 23:00 bij Spike!

Lees meer

Wat is het moeilijkste om van af te blijven voor Nieky Holzken?

9 december 2016

Voor zijn sport offert Nieky alles op. Dus soms ook de simpele pleziertjes, zoals een koud glas bier. Wat is het moeilijkste voor Nieky om te laten staan volgens hem en zijn familie? Nieky ‘The Natural’ – Knokt Door zie je elke maandag om 23:00 op Spike!

Lees meer

Nieky ‘The Natural’ Knokt Door – Realityshow over Brabantse kampioen

8 december 2016

Nieky ‘The Natural’ – Knokt Door is een gloednieuwe Spike productie over de Helmondse kickbokskampioen Nieky Holzken. In deze reality serie volgen we Nieky op de voet om een kijkje in zijn wereld te krijgen. Nieky staat bekend om zijn gevoel voor afstand en timing. Ook wordt er wel eens gezegd dat Nieky zijn stoten

Lees meer