close-btn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door hieronder jouw e-mail adres in te vullen wordt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van onze nieuwste shows.

Taken

Gloednieuwe actieserie - elke maandag om 23:00

Bekijk de preview

Taken

Het verhaal dat aan de wereldberoemde trilogie vooraf ging. Wanneer een tragische gebeurtenis de wereld van Bryan Mills op zijn grondvesten doet schudden moet de voormalige soldaat vechten om zijn trauma te overwinnen. In zijn verwoestende zoektocht naar wraak gaat hij aan de slag als CIA agent – een baan die zijn uiterst gevaarlijke en dodelijke vaardigheden doet ontwaken.

Volgende uitzendingen

Nieuws

Video

Taken – actie/thriller serie vanaf nu elke maandag om 23:00

28 februari 2017

Vanaf vandaag is Spike 24/7 te zien in heel Nederland! Nu ook op KPN #13.  Ga maar vast op het randje van je stoel zitten, want vanaf maandag 6 maart om 23.00 uur zendt Spike exclusief de langverwachte actie/thriller serie Taken uit. De serie is een prequel op de gelijknamige films, en laat de avonturen van de jongere, voormalige groene baret Bryan Mills zien: een dodelijke CIA-agent die probeert af te rekenen met een incident uit zijn verleden door wraak te nemen op de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. Dit keer geen Liam Neeson, maar wel Vikings-acteur Clive Standen als Bryan Mills. De rest van de cast bestaat verder uit Jennifer Beals, Gaius Charles, Monique Gabriela Curnen, James Landry Hebert, Michael Irby, Brooklyn Sudano, Jose Pablo Cantillo en Simu Liu. De serie ...

Nieuws

9 redenen waarom je niets van Bryan Mills uit Taken af moet pakken

28 maart 2017

Taken – elke maandag 23:00 op Spike Wie ooit een aflevering van Taken heeft gezien weet dat Bryan ...