Bellator MMA
Bellator European series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft opmerkelijke talenten zoals Michael Chandler, Ryan Bader, Gegard Mousasi, Michael Page, Chael Sonnen, Jorina Baars, Marloes Coenen, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Hesdy Gerges.

Laatste nieuws

Costello van Steenis treed vrijdag aan tijdens zijn eerste Bellator Main Event
Costello van Steenis heeft zich in een tijdsbestek van twee jaar tijd opgewerkt van aanstormend talent tot een van de topvechters in de Bellator Middleweight divisie. De trainingspartner van voormalig Bellator Middleweight kampioen Gegard Mousasi kan zichzelf aankomende vrijdagnacht bij een overwinning katapulteren als een van de twee contenders (teamgenoot Mousasi is de andere) om het te mogen opnemen in 2020 tegen huidig kampioen Rafael Lovato Jr. Echter zal eerst wel gewonnen moeten worden van John Salter.
07/11/2019
Bellator weekend Robin van Roosmalen eindigt in deceptie
Robin van Roosmalen zou afgelopen weekend zijn Bellator MMA debuut gaan maken in Connecticut, Verenigde Staten. Daar zou hij het op gaan nemen tegen Cris Lencioni tijdens Bellator 232. Het liep echter anders. Van Roosmalen haalde het afgesproken gewicht niet en de partij werd geannuleerd.
13/10/2019
Gegard Mousasi revancheert zich tegen Lyoto Machida
Voormalig Bellator Middleweight kampioen Gegard Mousasi lijkt een stap dichterbij te zijn gekomen bij een rematch tegen huidig kampioen Rafael Lovato Jr. De Leidenaar vocht tijdens Bellator 228 tijdens het Main Event van de avond tegen de Braziliaan Lyoto Machida. Beide mannen vochten een paar jaar eerder al eens tegen elkaar in de UFC. Destijds was Machida over vijf ronden de sterkste. Ditmaal waren de rollen echter omgedraaid.
27/09/2019
ROBIN VAN ROOSMALEN MAAKT BELLATOR MMA DEBUUT TEGEN CRIS LENCIONI
ROBIN VAN ROOSMALEN GAAT ZIJN BELLATOR MMA DEBUUT MAKEN OP 26 OKTOBER AANSTAANDE IN UNCASVILLE, VERENIGDE STATEN TIJDENS BELLATOR 232. DE NEDERLANDER NEEMT HET OP TEGEN DE AMERIKAAN CRIS LENCIONI. ROBIN VAN ROOSMALEN IS ZEVENVOUDIG GLORY WERELDKAMPIOEN KICKBOKSEN. HIJ NAM EIND VORIG JAAR HET BESLUIT OM ZICH VOLLEDIG OP MMA TE RICHTEN EN STAAT NU VOOR ZIJN EERSTE PARTIJ SINDS DIT BESLUIT.
20/09/2019
Costello van Steenis vecht Main Event Bellator 233 tegen John Salter
Costello van Steenis gaat voor het eerst in zijn carrière het main event voor Bellator verzorgen. Op 8 november aanstaande staat De Nederlander tijdens het laatste gevecht van de avond tegenover John Salter. Dit is precies de tegenstander die van Steenis al in gedachten had na zijn spectaculaire overwinning tegen Mike Shipman in Londen. Bellator 233 wordt gehouden in Oklahoma, Verenigde Staten.
20/09/2019
Over Bellator MMA
Bellator European series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft opmerkelijke talenten zoals Michael Chandler, Ryan Bader, Gegard Mousasi, Michael Page, Chael Sonnen, Jorina Baars, Marloes Coenen, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Hesdy Gerges. Bellator Europe heeft eerder evenementen gehouden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waaronder Londen, Dublin, Belfast en Newcastle. Zaterdag 22 juni is Bellator terug in the SSE Arena, Wembley. Gegard Mousasi, verdedigd zijn titel tegen Lovato JR.