Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker en heeft evenementen door heel Europa.

Laatste nieuws

Melvin Manhoef keert terug in Bellator kooi in Milaan
Nederlands vechtsport legende Melvin Manhoef keert op 12 oktober aanstaande in Milaan terug in de kooi. Manhoef, die garant staat voor spektakel neemt het op tegen de Engelsman Yannick Bahati. Beide vechters weten meer dan 85% van hun partijen voortijdig te eindigen. Dit belooft weer een knaller van een partij te worden!
05/08/2019
Bellator Londen Fight Weekend
Deze zaterdag is het Bellator Fight Weekend op Spike. Nederlandse MMA-legendes domineren de kooi tijdens Bellator Londen en beloven een waar spektakel neer te zetten. Tijdens de liveshow op zaterdag 22 juni 23.00 uur mag Gegard Mousasi zijn titel wederom verdedigen tegenover Lovato Jr., we zien hoe Melvin Manhoef na 2 jaar afwezigheid de Bellator kooi weer instapt en komt ook Denise Kielholtz in actie tijdens liveshow. Daar houdt Bellator Londen nog niet op! Zondag 23 juni 20.00 uur zenden we op Spike Bellator 223 uit met onder andere Costello van Steenis en Paul Daley.
22/07/2019
BELLATOR LONDEN LIVE EN BELLLATOR 223 RESULTATEN
Afgelopen zaterdag vond in Londen het Bellator Londen/Bellator 223 evenement plaats. Tijdens dit evenement betraden vier Nederlanders de Bellator kooi. Zo probeerde Gegard Mousasi voor de tweede maal zijn Middleweight titel te verdedigen tegen Rafael Lovato Jr, vocht de Nederlandse MMA pionier Melvin Manhoef tegen Kent Kauppinen en stonden ook Costello van Steenis en Denise Kielholtz op het evenement.
21/07/2019
Nederlandse MMA legende Melvin Manhoef terug van weggeweest
De Londonse SSE Wembley Arena was gisterenavond het toneel van Bellator. Bellator is wereldwijd de snelst groeiende MMA organisatie, waar ook de Nederlandse vechters van profiteren. Zo stonden er gisteravond maar liefst vier Nederlanders op de kaart; wereldkampioen Gegard Mousasi, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Costello van Steenis. Manhoef en Mousasi waren gisteren live te zien. De gevechten van Kielholtz en Costello zijn vanavond te zien vanaf 20:00 uur op Spike!
Over Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker. Bellator MMA heeft opmerkelijke talenten zoals Michael Chandler, Ryan Bader, Gegard Mousasi,  Michael Page, Chael Sonnen, Jorina Baars, Marloes Coenen, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Hesdy Gerges.