Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker en heeft evenementen door heel Europa.

Laatste nieuws

BELLATOR MILAAN LIVE EN BELLLATOR 230 RESULTATEN
Afgelopen zaterdag organiseerde Bellator een driekoppig evenement in Milaan. In de Allianz Cloud werden zowel kickbokspartijen als MMA partijen gevochten. Tijdens het Bellator Milaan evenement wist Melvin Manhoef zijn carrière af te sluiten met een spectaculaire KO overwinning tegen de Engelsman Yannick Bahati. De Nederlandse MMA pionier liet in een interview aan Spike Nederland weten echter wel nog open te staan voor een partij bij Bellator als de organisatie ook daadwerkelijk volgend jaar naar Amsterdam komt.
14/10/2019
Melvin 'No mercy' Manhoef en Hesdy 'fighterheart' Gerges - Bellator Milaan 230
Afgelopen zaterdag 12 oktober 2019 keerde Bellator MMA terug naar Italië voor een spectaculair vechtsportevenement. Vooral voor het Nederlandse publiek was het een interessante avond omdat Hesdy Gerges en Melvin Manhoef op het canvas verschenen om te strijden voor de winst.
13/10/2019
“Miss Dynamite” Denise Kielholtz vecht in Londen tegen Sabriye Sengül
Denise Kielholtz keert terug in de Bellator Cage. Op 23 november aanstaande staat de Nederlandse tegenover Sabriye Sengül in “The SSE Wembley Arena” te Londen, Engeland. Kielholtz zal daar alweer haar vijfde MMA gevecht voor Bellator gaan vechten. Voor haar Turkse opponente zal dit haar MMA debuut worden.
08/10/2019
Bellator debuut Ilias Bulaid vanavond op Spike TV
Vanavond maakt Illas Bulaid zijn Bellator MMA debuut in Dublin. De Nederlander met Marokkaanse roots gaat het opnemen tegen de Oekraïner Vitalic Maiboroda. Het wordt voor Bulaid zijn eerste partij in het professionele MMA. Bellator 227 is live te volgen op Spike TV.
27/09/2019
BELLATOR DUBLIN LIVE EN BELLLATOR 227 RESULTATEN
Afgelopen zaterdag 27 september keerde Bellator MMA voor de vierde keer terug naar Dublin, Ierland. De 3Arena ontving Bellator Dublin/227 met vechters als Myles Jury, Danni Neilan en Peter Queally. Tevens stonden wereldsterren als Michael Page, Benson Handerson en James Gallagher ook op het wedstrijdveld om te strijden voor de winst. Daarnaast was het evenement voor de Nederlandse fans interessant omdat Marokaans-Nederlandse Ilias Bulaid zijn debuut maakte.
27/09/2019
Over Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker. Bellator MMA heeft opmerkelijke talenten zoals Michael Chandler, Ryan Bader, Gegard Mousasi,  Michael Page, Chael Sonnen, Jorina Baars, Marloes Coenen, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Hesdy Gerges.