Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker en heeft evenementen door heel Europa.

Laatste nieuws

Ilias Bulaid vecht ook zijn tweede Bellator partij in Dublin
De Marokkaanse Nederlander Ilias Bulaid zal op 22 februari aanstaande voor de tweede maal in zijn nog jonge MMA carrière zijn opwachting maken voor de Bellator MMA organisatie. In de 3Arena te Dublin, Ierland zal hij het gaan opnemen tegen de Portugees Diego Freitas die zijn Pro-MMA debuut maakt. De partij zal zijn in de Featherweight divisie.
13/12/2019
Denise Kielholtz kent geen genade met Sabriye Sengül in Londen
Zaterdag stond in Londen het laatste Europese Bellator MMA evenement van 2019 op het programma. Tijdens dit evenement vonden maar liefst 18 MMA partijen plaats. Tijdens een van die partijen stond de Nederlandse Denise Kielholtz op het canvas. Kielholtz die eerder dit jaar ook al won in Londen nam het ditmaal op tegen de Turkse Sabriye Sengül. Sengül had Kielholtz al meerdere malen uitgedaagd en kreeg nu haar kans om haar woorden waar te maken. Echter had Kielholtz totaal geen zin om daar aan mee te werken.
23/11/2019
Denise Kielholtz in actie aankomende zaterdag tijdens Bellator Londen
De Nederlandse Denise Kielholtz zal aankomende zaterdag haar opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen. Tijdens het laatste Europese evenement van het jaar neemt ze het op in de Flyweight divisie tegen de Turkse Sabriye Sengül. Beide vrouwen komen uit het kickboksen waardoor een staande partij wordt verwacht.
18/11/2019
BELLATOR MILAAN LIVE EN BELLLATOR 230 RESULTATEN
Afgelopen zaterdag organiseerde Bellator een driekoppig evenement in Milaan. In de Allianz Cloud werden zowel kickbokspartijen als MMA partijen gevochten. Tijdens het Bellator Milaan evenement wist Melvin Manhoef zijn carrière af te sluiten met een spectaculaire KO overwinning tegen de Engelsman Yannick Bahati. De Nederlandse MMA pionier liet in een interview aan Spike Nederland weten echter wel nog open te staan voor een partij bij Bellator als de organisatie ook daadwerkelijk volgend jaar naar Amsterdam komt.
14/10/2019
Melvin 'No mercy' Manhoef en Hesdy 'fighterheart' Gerges - Bellator Milaan 230
Afgelopen zaterdag 12 oktober 2019 keerde Bellator MMA terug naar Italië voor een spectaculair vechtsportevenement. Vooral voor het Nederlandse publiek was het een interessante avond omdat Hesdy Gerges en Melvin Manhoef op het canvas verschenen om te strijden voor de winst.
13/10/2019
Over Bellator European Fight Series
Bellator European Fight Series is de legendarische MMA- en kickboksorganisatie van Scott Coker. Bellator MMA heeft opmerkelijke talenten zoals Michael Chandler, Ryan Bader, Gegard Mousasi,  Michael Page, Chael Sonnen, Jorina Baars, Marloes Coenen, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Hesdy Gerges.